Een WordPress website of webshop laten maken?

WordPress website laten ontwikkelen

Een website klaar voor de toekomst

Wil je een WordPress website maken die klaar is voor de toekomst? Bij WP Company ontwikkelen we op maat gemaakte WordPress websites die perfect zijn voor de groei van jouw bedrijf. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften. We nemen jouw identiteit nauwkeurig mee in het ontwikkelproces en maken gebruik van flexibele hoogwaardige code die voldoet aan de nieuwste normen en eisen.

Met trots kunnen we zeggen dat we al vele succesvolle projecten hebben afgerond voor mooie bedrijven. Ons streven is om langdurige relaties op te bouwen met al onze klanten.

Contact

Waarom kiezen voor een maatwerk WordPress website?

Alle content zelf aan te passen

Je website zelf niet kunnen aanpassen? Dat staat niet in ons woordenboek. Door onze flexibele manier van inbouwen zorgen we ervoor dat jij zelf alles zelf kunt aanpassen. Geen belletjes meer naar je IT partij dus!

Uitstekende vindbaarheid (SEO)

WordPress is erg goed geschikt om technische verbeteringen door te voeren waardoor jouw website een goede vindbaarheid (SEO) heeft. Wij maken daar maar al te graag gebruik van.

Geen limitaties

Wil je een op maat gemaakte website of webshop in WordPress? Super! Wij hebben al veel mooie maatwerk project ontwikkeld en houden van uitdagingen. Kom maar door!

Toekomstbestendig

Dankzij de gigantische community komen er zeer frequent updates uit van WordPress. Ditzelfde geldt ook voor alle plug-ins die gebruikt worden. WP Company kan je hierin volledig ontzorgen!

Ontwikkelen volgens een standaard proces

Bij ons staat maatwerk voorop, maar ons ontwikkelingsproces is gestroomlijnd en efficiënt. Elke website doorloopt drie cruciale fases: wireframing, design en development. Stap voor stap werken we aan het creëren van jouw perfecte online platform. 

We beginnen met het opzetten van wireframes om de structuur en functionaliteit van je website te definiëren. Vervolgens vertalen onze designers jouw unieke huisstijl naar een grafisch design. Tenslotte zorgen onze developers ervoor dat jouw website nauwgezet wordt ontwikkeld volgens de vooraf bepaalde specificaties. 

Zodra een website live staat begint het pas, daarom vergeten we je niet! We doelen altijd op een langdurige relatie waarin je jou kunnen ontzorgen op gebied van website en webshop. Doorontwikkelen? Laat dat maar aan ons over!

Een greep uit onze klanten

PTB Group logo