Jouw digitale reisgenoten naar online succes

Wij zijn WP Company, dé specialist op gebied van WordPress. We helpen je graag bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van WordPress websites. Ons werk doen we vanuit ons mooie kantoor in Groningen en houden van een procesmatige maar nuchtere aanpak.

Ons werk

Dé WordPress specialist

Binnen ons vakgebied zijn we gespecialiseerd in WordPress en het oplossen van complexe digitale vraagstukken. We staan klaar om jouw vragen te ontvangen en bieden graag doordachte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Elk project wordt individueel benaderd, met specifieke doelen en ambities in gedachten. We zorgen voor een gestroomlijnd proces, en zijn altijd beschikbaar is om ondersteuning te bieden. Ook telefonisch, want bellen = sneller.

Ons team

Binnen ons team bij WP Company zijn we trots op ons team, die een schat aan kennis en ervaring in WordPress hebben. Hoewel we een bescheiden bedrijf zijn, maken we gezamenlijk een groot verschil in het leveren van hoogwaardige WordPress websites. Ondanks onze ruime ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van WordPress-websites, blijft WP Company een jong bedrijf.

We zijn voortgekomen uit een afsplitsing van ons zusterbedrijf Qlic. De nauwe samenwerking zorgt ervoor dat we een overvloed aan expertise in huis hebben.

Heb je een idee dat je wilt uitwerken? We denken graag met je mee om je wensen te realiseren.

Onze diensten
Jasper Mulder
Jasper Mulder
Eigenaar & developer
Julian Hessels
Julian Hessels
Front-end developer
Johan Rooijakkers
Back-end developer
Pascale de Boer
HR medewerker

Een greep uit onze klanten

PTB Group logo