Je website koppelen met externe systemen

API koppeling laten maken

WordPress koppelen met een API koppeling

Wij koppelen jouw WordPress website of webshop aan externe software via een API zodat jij tijd kan besparen in terugkerende processen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! Op basis van de behoeften kijken welke oplossing het beste bij jou past.

Bij WP Company hebben we ruime ervaring in het maken van koppelingen. Denk hierbij aan het koppelen van je WordPress site aan CRM-, ERP-, kassa- of andere systemen. Graag denken we met jou mee om te kijken of we een proces kunnen verbeteren.

Contact

Waarom jouw WordPress website koppelen met een API?

Geen dubbele invoer

Door de synchronisatie tussen 2 systemen hoef je de data alleen maar op één plek in te vullen. Hierdoor heb je altijd in meerdere websites of systemen de actuele data.

Flexibel

Bij WP Company bouwen we zelf de API-koppelingen, daarom zijn we erg flexibel bij het ontwikkelproces. Moet er tóch iets aangepast worden? Geen enkel probleem, dit kunnen we indien op korte termijn doorvoeren.

Doorgroeimogelijkheden

In het geval van een webshop biedt een API-koppeling flinke doorgroeimogelijkheden. Ben je steeds orders aan het overzetten? Dit kan worden geautomatiseerd, waardoor jij niet meer in 2 systemen bezig hoeft te zijn.

Verkleinen van fouten

Door het gebruik van API-koppelingen verklein je de kans op menselijke fouten. Een typefout is immers snel gemaakt!

We staan voor je klaar

WP Company is dé specialist op gebied van WordPress. We zijn gestationeerd in Groningen en houden van een nuchtere aanpak. We helpen je graag bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van WordPress websites.

We bieden doelgerichte oplossingen voor al jouw vragen en uitdagingen rondom jouw WordPress website of webshop.