Onderhoud en support

WordPress website onderhoud en support

Niet meer druk maken om updates en veiligheid

Het onderhouden van WordPress websites is een belangrijk aspect, zeker in de tijd waarin veel veranderd in het IT landschap. Dit soort zaken kost tijd en aandacht, daarom nemen we dit graag voor je uit handen!

Contact

Wat verstaan wij onder onderhoud?

Updaten van plugins, thema's en WordPress

Achterstallig onderhoud is één van de grootste redenen dat websites traag zijn of gehackt worden. Om de prestaties van jouw website te waarborgen, zorgen we dat je website en plugins continu up-to-date zijn. Vooraf maken we een backup. Mocht er tijdens het updaten iets stuk gaan, dan herstellen we dit direct.

Beveiliging van je website

Websites worden constant aangevallen door hackers en virussen. Gelukkig kunnen we dit gevaar beperken. We breiden je website uit met een firewall, malware-scanner, DDoS-preventie en als het even kan een 2-factor authenticatie. Met deze preventies zorgen we ervoor dat de beveiliging zo optimaal mogelijk is. Veiligheid voorop.

Ondersteuning, ook telefonisch.

Kom je ergens niet uit? Ons team van specialisten staat op werkdagen voor je klaar om vragen te beantwoorden. Dit is kosteloos volgens onze fair use policy.

Uptime monitoring

We houden je website goed in de gaten, er ondanks alle preventies tóch iets gebeurd gaan bij ons alle alarmbellen af. In ons kantoor wordt je website nauwlettend in de gaten gehouden en gemonitord. We hopen het niet, maar kunnen snel schakelen indien nodig!

Dagelijkse backups

Elke dag worden er back-ups gedraaid, tot wel 90 dagen terug. Door deze functionaliteit kunnen we altijd even een stapje terug in de tijd als dat nodig is.

24/7 storingsservice

Gaat er echt iets mis? Ook buiten kantoortijden kun je op ons rekenen. Bij storingen zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

We staan voor je klaar

WP Company is dé specialist op gebied van WordPress. We zijn gestationeerd in Groningen en houden van een nuchtere aanpak. We helpen je graag bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van WordPress websites.

We bieden doelgerichte oplossingen voor al jouw vragen en uitdagingen rondom jouw WordPress website of webshop.