Diensten

WP Company is dé specialist op gebied van WordPress. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en doorontwikkelen van WordPress websites en webshops. Heb je een idee en wil je dit verder uitwerken?

Neem contact op

We helpen je graag met...

WordPress website laten ontwikkelen

Wil je een WordPress website maken die klaar is voor de toekomst? Bij WP Company ontwikkelen we op maat gemaakte WordPress websites die perfect zijn voor de groei van jouw bedrijf. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften.

Meer lezen

Continuous development

Een goed product is nooit klaar, omdat jouw bedrijf, klanten en alles daaromheen veranderd. Om relevant en concurrerend te blijven is het belangrijk om te blijven mee bewegen en jouw website door te ontwikkelen.

Meer lezen

API koppeling laten maken

Wij koppelen jouw WordPress website of webshop aan externe software zodat jij tijd kan besparen in terugkerende processen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! Op basis van de behoeften kijken welke oplossing het beste bij jou past.

Meer lezen

WordPress website onderhoud en support

Het onderhouden van je website is bijna net zo belangrijk als het ontwikkelen ervan. WP Company neemt dit graag voor je uit handen en verzorgt het complete technische onderhoud en beheer van je WordPress website, zodat jij je kunt focussen op andere dingen!

Meer lezen

Een greep uit onze klanten

PTB Group logo