Website voor opleider V-Kam Education

In het kort

Sinds 2001 is V-Kam Education actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken. Het doel is om resultaat te realiseren voor personeel en organisaties!

Voor V-kam onderhouden we de website op wekelijkse basis en voeren we doorontwikkeling uit om de conversie & gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Groot aanbod

Op de website van V-kam wordt een uitgebreid aanbod aan opleidingen en cursussen getoond. Om gebruikers direct op weg te helpen, zijn er verschillende elementen geïntegreerd die hen stimuleren om gelijk de juiste cursus te vinden. Dit omvat onder andere prominente ‘call to action’-knoppen voor de populairste opleidingen, een snelle en uitgebreide zoekfunctionaliteit, en duidelijke categorisatie van opleidingen per vakgebied.

Verschillende soorten labels worden gebruikt om het type training helder te communiceren naar de gebruiker toe. Of het nu gaat om werken vanuit huis, klassikaal, online classroom of incompany trainingen, alles wordt op een overzichtelijke manier gepresenteerd op de website, zonder dat het overweldigend wordt.

Bekijk het resultaat

Snel kunnen schakelen en oplossingsgericht denken zijn maar een tweetal voorbeelden waarom wij zo blij zijn met WP Company!

Arjen van Ark
Commercieel directeur
Geen afleidingen

Inschrijfproces

Het proces vanaf het eerste bezoek tot de daadwerkelijke inschrijving is geoptimaliseerd. Op de cursuspagina’s worden de belangrijke acties goed uitgelicht om de gebruiker zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Zodra het inschrijfproces begonnen is, wordt de pagina volledig gestript en wordt de focus gelegd op het afronden van de inschrijving. Afleiding is immers dodelijk in het eindproces.

Met behulp van een KVK API kan de gebruiker een bedrijf kiezen, waar vervolgens data uitrolt zoals de adresgegevens. Wéér een stukje efficiëntie om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Ook proberen we het V-Kam zelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. De inschrijvingen worden automatisch doorgeschoten naar AFAS zodat hier geen handmatig stap tussen zit.

 

Opleidingen handmatig invullen?

Nee, absoluut niet. Dankzij meerdere synchronisaties met AFAS en PBNA blijft de website van V-kam altijd up-to-date.

Alle cursussen, trainingen en examens worden automatisch geïmporteerd vanuit verschillende tools. Dit haalt de kans op menselijke fouten weg en vereenvoudigt het proces enorm. Het bespaart V-kam aanzienlijke tijd, waardoor zij zich kunnen concentreren op andere belangrijke taken!

De synchronisatie met AFAS werkt in twee richtingen; het inschrijfformulier communiceert ook met AFAS, waardoor alle informatie direct wordt doorgestuurd. Hierdoor worden alle belangrijke gegevens meteen opgenomen in het interne systeem en wordt er direct actie ondernomen, zodat de klant alle relevante informatie ontvangt!

WordPress website ontwikkeling

Bij WP Company creëren we op maat gemaakte WordPress-websites die perfect zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften, waardoor je verzekerd bent van een website die optimaal aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. We integreren jouw merkidentiteit nauwkeurig in het ontwerp en implementeren flexibele, hoogwaardige code voor maximale prestaties en SEO ranking.

Hierdoor kun je vertrouwen op een dynamische website die gemakkelijk kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, zoals API-koppelingen of klantomgevingen. Kortom, met een website van WP Company leg je een stevige basis voor online succes en groei van jouw bedrijf!

Op zoek naar een organisatie die voor jou een succesvolle website kan ontwikkelen?

Contact opnemen!