Vernieuwde website voor de Academie voor Vastgoed

Hét opleidingsinstituut van de NVM

De Academie voor vastgoed is een breed begrip binnen de vastgoedbranche. Ze staan bekend als hét NVM-opleidingsinstituut voor iedere vastgoedprofessional. Ze bieden onder andere vakopleidingen, bij- en nascholing en seminars. Dé opleider van NVM.

AVV was op zoek naar een nieuwe IT partner die nieuwe website kon maken waardoor ze nog meer mensen opleidingen binnen het juiste vakgebied.

Een maatwerk WordPress website met groot cursusaanbod

Voor AVV heeft WP Company een grootschalige website mogen bouwen. Hierbij moest er rekening gehouden worden met veel bezoekersaantallen en dus veel requests. Gelukkig hebben we hier ruime ervaring mee.

De website bestaat uit een maatwerk WordPress thema, met functionaliteiten zodat gebruikers cursussen kunnen bekijken en bestellen. Elke maatwerk website die wij ontwikkelen begint bij het op papier zetten van de doelen van de klant. Met deze input zijn de wireframes ontwikkeld. Ook de grafische werkzaamheden, technische ontwikkeling en inbouwen in WordPress zijn hier uit voort gevloeid.

Uiteindelijk is er een gebruiksvriendelijke omgeving gecreëerd waarin alle content moeiteloos aangepast kan worden naar specifieke behoeften.

Bekijk het resultaat
API Ontwikkeling

Belangrijke integratie met als doel: Efficiëntie

Met behulp van een API koppeling, wordt de website gevuld met cursussen vanuit een extern systeem genaamd CoachView. Gezien het grote cursusaanbod scheelt dit veel tijd voor de Academie voor Vastgoed.

Er ligt niet alleen een koppeling voor de cursussen, ook de inschrijvingen worden doorgestuurd middels een API integratie. Hierdoor is de cirkel weer rond en kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden door niet in meerdere systemen te werken.

Naast het cursusaanbod en de inschrijvingen is er ook een Single Sign On (SSO) integratie ontwikkeld. Hierdoor hoeven de gebruikers zich maar één keer aan te melden waardoor ze zowel in de door ons ontwikkelde website cursussen kunnen afnemen, maar ook gelijk in een extern platform het lesmateriaal kunnen doornemen.

WordPress website ontwikkeling

Bij WP Company creëren we op maat gemaakte WordPress-websites die perfect zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. We nemen jouw merkidentiteit nauwkeurig mee in het ontwerp en maken gebruik van flexibele, hoogwaardige code.

Hierdoor kun je vertrouwen op een dynamische website die gemakkelijk kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, zoals API-koppelingen of klantomgevingen. Kortom, met een website van WP Company bouw je op een solide basis.