Vernieuwde website voor de Academie voor Vastgoed

Hét opleidingsinstituut van de NVM

De Academie voor Vastgoed is een breed begrip binnen de vastgoedbranche. Ze staan bekend als hét opleidingsinstituut van de NVM voor vastgoedprofessionals. AVV biedt een scala aan vakopleidingen, bijscholing, en seminars, en wordt erkend als dé opleider van de NVM

AVV was op zoek naar een nieuwe IT-partner die een nieuwe website kon ontwikkelen, waardoor ze nog meer mensen konden bereiken binnen het juiste vakgebied en hun opleidingen konden aanbieden aan een breder publiek.

Een maatwerk WordPress website voor een groot cursusaanbod

Voor AVV heeft WP Company een grootschalige website mogen bouwen. Hierbij moest er rekening gehouden worden met veel bezoekersaantallen en dus veel requests. WP Company heeft ook andere cases waarbij dit zeer relevant is, geen enkel probleem dus!

De website bestaat uit een maatwerk WordPress thema, met geavanceerde functionaliteiten waarmee gebruikers cursussen kunnen bekijken en direct kunnen bestellen. Onze ontwikkelingsaanpak begint altijd met een grondige analyse van de klantdoelen, wat resulteert in zorgvuldig ontworpen wireframes. Vervolgens voeren we gedetailleerde grafische en technische werkzaamheden uit, gevolgd door een naadloze integratie met WordPress zodat de klant zelf de content kan beheren.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke omgeving waarin alle inhoud gemakkelijk kan worden aangepast aan specifieke behoeften. Dankzij onze expertise in maatwerkoplossingen bieden we niet alleen een functionele website, maar ook een die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, wat de online zichtbaarheid van AVV versterkt.

Bekijk het resultaat
API Ontwikkeling

Efficiëntie door API integraties

Met behulp van een API koppeling, wordt de website gevuld met cursussen vanuit een extern systeem genaamd CoachView. Dit bespaart behoorlijk veel tijd voor de Academie voor Vastgoed, gezien het grote cursusaanbod.

Niet alleen worden cursusgegevens via de API gekoppeld, maar ook inschrijvingen worden doorgevoerd via deze integratie. Deze aanpak zorgt ervoor dat de efficiëntie wordt gemaximaliseerd doordat er niet met verschillende systemen hoeft te worden gewerkt.

Daarnaast is er een Single Sign-On (SSO) integratie opgezet, waardoor gebruikers slechts één keer hoeven in te loggen. Hierdoor kunnen ze niet alleen cursussen afnemen op onze website, maar ook direct toegang krijgen tot lesmateriaal op een extern platform.

WordPress website ontwikkeling

Bij WP Company creëren we op maat gemaakte WordPress-websites die perfect zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften, waardoor je verzekerd bent van een website die optimaal aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. We integreren jouw merkidentiteit nauwkeurig in het ontwerp en implementeren flexibele, hoogwaardige code voor maximale prestaties en SEO ranking.

Hierdoor kun je vertrouwen op een dynamische website die gemakkelijk kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, zoals API-koppelingen of klantomgevingen. Kortom, met een website van WP Company leg je een stevige basis voor online succes en groei van jouw bedrijf!

Op zoek naar een organisatie die voor jou een succesvolle website kan ontwikkelen?

Contact