Dé fullservice WordPress specialist!

WordPress website ontwikkelen in Groningen

Ben je voor jouw bedrijf in Groningen klaar voor de volgende stap en wil je een nieuwe maatwerk WordPress website ontwikkelen? Met jarenlange ervaring ben je bij WP Company aan het juiste adres.

Dé fullservice WordPress specialist in Groningen

Bij WP Company, jouw betrouwbare WordPress partner in Groningen, hebben we aandacht voor jouw unieke wensen. Wij geloven dat een website meer is dan alleen een grafische uiting; het is een essentieel onderdeel van je bedrijfsstrategie. Daarom nemen wij het volledige proces uit handen en zorgen we voor een gedetailleerd en compleet plan voordat we beginnen. Pas wanneer alles tot in de puntjes is uitgewerkt, starten we met de ontwikkeling van jouw website. Zo garanderen we dat jouw organisatie de perfecte website krijgt.

Wij luisteren naar de wensen en doelen van jouw bedrijf. Of je nu diensten of producten verkoopt, wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal is ingericht voor conversie. Als jouw website vooral dient om te informeren, richten we ons op de behoeften van jouw doelgroep en zorgen we dat de website perfect aansluit bij de verwachtingen van je bezoekers.

We helpen je graag met...

WordPress website laten ontwikkelen

Wil je een WordPress website maken die klaar is voor de toekomst? Bij WP Company ontwikkelen we op maat gemaakte WordPress websites die perfect zijn voor de groei van jouw bedrijf. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften.

Meer lezen

Continuous development

Een goed product is nooit klaar, omdat jouw bedrijf, klanten en alles daaromheen veranderd. Om relevant en concurrerend te blijven is het belangrijk om te blijven mee bewegen en jouw website door te ontwikkelen.

Meer lezen

API koppeling laten maken

Wij koppelen jouw WordPress website of webshop aan externe software zodat jij tijd kan besparen in terugkerende processen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! Op basis van de behoeften kijken welke oplossing het beste bij jou past.

Meer lezen

Wordpress onderhoud en support

Het onderhouden van je website is bijna net zo belangrijk als het ontwikkelen ervan. WP Company neemt dit graag voor je uit handen en verzorgt het complete technische onderhoud en beheer van je WordPress website, zodat jij je kunt focussen op andere dingen!

Meer lezen

Waarom kiezen voor WP Company?

Lokale expertise

Als Groningse onderneming begrijpen wij de lokale markt en weten we wat de markt in Groningen nodig heeft. Wij combineren deze kennis met onze uitgebreide en jarenlange WordPress-expertise om samen de beste resultaten voor jouw bedrijf te halen! Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je bestaande site wilt optimaliseren, wij staan graag klaar om je te helpen.

Wij zijn een fullservice WordPress bureau

Bij WP Company hoef je niet zelf met schetsen of ontwerpen te komen (mag wel hoor 😉). Als de doelen en wensen doorgenomen zijn, maken we de wireframes en het bijbehorende grafische ontwerp. Dit vertalen we naar code en bouwen we de website in jouw eigen, gebruiksvriendelijke thema. Na oplevering laten we je uiteraard niet in de steek. Wij nemen graag alle zorgen omtrent onderhoud en service graag uit handen.

Geen limitaties

Wil je een op maat gemaakte website of webshop in WordPress? Super! Wij hebben al veel mooie maatwerk projecten ontwikkeld en houden van uitdagingen. Geen wens of idee is te complex en we denken hier graag in mee om het juist simpel te houden.

Heb je bijvoorbeeld een wens voor een maatwerk API koppeling? We gaan graag aan de slag om ons te verdiepen in de documentatie zodat we een goed beeld kunnen geven van de mogelijkheden.

Transparant en betrouwbaar

Bij WP Company staan transparantie en betrouwbaarheid voorop. We houden niet van verborgen kosten of verrassingen, maar duidelijke afspraken en eerlijke prijzen. Wij geloven in een open communicatie en bouwen graag aan langdurige relaties met onze klanten. Zo bereiken we samen het beste resultaat en maken we het proces ook nog eens leuk!

Een greep uit onze klanten

PTB Group logo

De gestructureerde werkwijze van WP Company bevalt ons erg goed, ze komen hun afspraken na en denken altijd met ons mee!

Kimberly van Rooijen
Database Marketeer