Tijd voor focus!

Het is officieel! Sinds het begin van dit jaar hebben we een nieuwe koers ingezet, waarbij we ons hebben toegewijd aan het bouwen van (maatwerk) websites in WordPress. Hierdoor is onze focus glashelder en zijn we een frisse afslag ingegaan!

Voorheen waren we onderdeel van Qlic, waar we naast softwareontwikkeling ook af en toe websites in WordPress maakten. Echter, we merkten dat onze ware passie en expertise lag in het creëren van WordPress-websites. Daarom hebben we besloten om deze twee disciplines te scheiden, zodat we ons volledig kunnen richten op waar we goed in zijn.

Samenwerking met Qlic

Hoewel we nu ons hoofdzakelijk richten op WordPress-websites, blijven we nauw samenwerken met Qlic, vooral wanneer er behoefte is aan integratie met softwarepakketten. Deze samenwerking stelt ons in staat om de krachten te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden die zowel softwarefunctionaliteit als een effectieve online aanwezigheid omvatten.

Een groot kantoor pand

Op naar nieuwe uitdagingen!

Hoewel we nog steeds gevestigd zijn in hetzelfde pand als Qlic en op dezelfde manier werken, is onze focus nu helderder dan ooit tevoren. We geloven sterk dat deze afsplitsing ons zal helpen om te groeien en te bloeien als een gespecialiseerd bureau voor WordPress-websites.

Ben je nieuwsgierig geworden of op zoek naar een nieuwe (maatwerk) website in WordPress? Laten we een keer kennismaken! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Groningen!