Met grote opwinding en vastberadenheid willen we graag onze recente afsplitsing van Qlic met u delen en hoe deze verandering ons bedrijf heeft getransformeerd. Sinds het begin van dit jaar hebben we een nieuwe koers ingezet, waarbij we ons hebben toegewijd aan het bouwen van websites in WordPress, met een scherpere focus en een hernieuwde energie.

Een duidelijke focus

Voorheen waren we onderdeel van Qlic, waar we naast softwareontwikkeling ook af en toe websites in WordPress maakten. Echter, we merkten dat onze ware passie en expertise lag in het creëren van WordPress-websites. Daarom hebben we besloten om deze twee disciplines te scheiden, zodat we ons volledig kunnen richten op waar we goed in zijn.

Samenwerking met Qlic

Hoewel we nu ons hoofdzakelijk richten op WordPress-websites, blijven we af en toe samenwerken met Qlic, vooral wanneer er behoefte is aan integratie met softwarepakketten. Deze samenwerking stelt ons in staat om de krachten te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden die zowel softwarefunctionaliteit als een effectieve online aanwezigheid omvatten.

Onze toewijding aan uitmuntendheid

Door ons nu volledig te richten op WordPress-websites, kunnen we ons beter presenteren aan potentiële klanten en laten zien waar we echt in uitblinken. Onze jarenlange ervaring en passie voor het bouwen van websites in WordPress stellen ons in staat om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Conclusie: op naar nieuwe uitdagingen

Hoewel we nog steeds gevestigd zijn in hetzelfde pand als Qlic en op dezelfde manier werken, is onze focus nu helderder dan ooit tevoren. We geloven sterk dat deze afsplitsing ons zal helpen om te groeien en te bloeien als een gespecialiseerd bureau voor WordPress-websites.

We kijken ernaar uit om deze spannende reis voort te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan terwijl we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.