We hebben geweldig nieuws om vandaag met jullie te delen: onze gloednieuwe website staat live! Dit is een mijlpaal voor ons, want het markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in ons avontuur. We zijn super enthousiast om onze digitale creatie met jullie te delen en jullie allemaal uit te nodigen om een kijkje te nemen.

Het begin van een nieuw tijdperk

Dit jaar zijn we gestart met WP Company en hebben we ons meteen gestort op het creëren van een online aanwezigheid die ons echt vertegenwoordigt. Onze website was ons eerste grote project dit jaar. Het was een uitdaging om dit te realiseren naast onze dagelijkse werkzaamheden, zoals het bouwen van nieuwe websites voor klanten en het doorontwikkelen van bestaande websites.

Een broeinest van ideeën

Het bouwen van onze website was een ongelooflijk creatief proces. Van het ontwerp van de lay-out tot het kiezen van de perfecte foto's en het schrijven van de teksten, elk aspect was een kans om onze creativiteit de vrije loop te laten.

Ontdek onze wereld op onze nieuwe website!

We nodigen jullie allemaal uit om onze nieuwe website te verkennen. Leer ons team kennen, ontdek wat we doen en bekijk onze portfolio met projecten waar we enorm trots op zijn. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, informatie of gewoon een beetje wilt rondneuzen, we heten je van harte welkom!